Tehrään, mikä luvataan!

+358 400 951 960

Teiden kunnossapito ympäri vuoden Isossakyrössä ja Haapavedellä

Kun haluat ajaa tasaisilla teillä ympäri vuoden ja talvella turvallisilla, auratuilla ja hiekoitetuilla väylillä, jätä teiden kunnossapito ammattilaiselle. CAT KARHU Ky Isossakyrössä tarjoaa kaikki teiden kunnossapitoon tarvittavat palvelut ympäri vuoden – kotipaikkansa lisäksi Haapavedellä ja lähialueilla.

Lue myös kiinteistöpalvelustamme!

Tien lanaus ja tien hiekoituspalvelut tarpeen mukaan

Olemme aina valmiudessa vuodenajan ja säätilojen mukaan pitämään teistä huolta asianmukaisella tavalla. Kutsuttaessa tulemme tekemään tien lanauksen ja talvikelien alkaessa auraamme ja hiekoitamme tiet.

Tarvittava kalusto myös maanrakennukseen

Teiden kunnossapidon lisäksi tarjoamme monipuolisia palveluita maanrakennukseen. Kalustomme soveltuu moneen kohteeseen pihoilta ja teiltä aina pelloille. Kaivuukalustollamme teemme esimerkiksi myös kiinteistöjen ja peltojen salaojituksia.

Vuokrakuski asiakkaan koneilla

Jos itseltäsi löytyvät koneet, mutta kuljettaja puuttuu, voimme tulla myös vuokrakuskiksi sovituksi ajaksi.

Tilaa teiden kunnossapito kokeneelta tekijältä Isossakyrössä

Kun haluat itsellesi yhden murheen vähemmän teiden kunnossapidossa, jätä se meille CAT KARHU Ky:lle. Huolehdimme teistä Isossakyrössä, Haapavedellä ja lähialueilla. Älä anna teidesi kunnon päästä liian huonoksi, vaan kysy tarjous teiden kunnossapidosta jo tänään!

teiden lanaus, hiekoitus ja auraus