Tehrään, mikä luvataan!

+358 400 951 960

Kirvesmiehen remonttipalvelu – Isokyrö & Haapavesi

Onko mielessäsi kodin pintaremontti tai esimerkiksi keittiöremontti? Tai haaveiletko uudesta terassista? Jos olet remonttipalvelun tarpeessa Isossakyrössä, Haapavedellä tai lähialueilla, ota meihin CAT KARHUssa yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Kodin remonttityöt sisällä ja ulkona

Meiltä onnistuvat kaikki remonttityöt niin sisällä kuin ulkona, kerrostaloasunnossa tai omakotitalossa. Meiltä löydät remonttiapua niin suurempiin uudistuksiin kuin pienempimuotoiseen pintojen uusimiseen sekä esimerkiksi lattian, verhotankojen tai vaikka kaappien asennukseen.

Palvelemme myös taloyhtiöitä kiinteistöpalvelun muodossa!

Ammattimainen kirvesmies remontoi vanhaa ja rakentaa uutta

Remonteissa sinua palvelee kokenut ja ammattitaitoinen kirvesmies, jolla pysyvät työkalut kädessä ja jälki on aina priimaa. Remonttitöiden lisäksi saat myös erilaiset osaavat rakennuspalvelut. Rakennamme esimerkiksi uudet hallit, piharakennukset ja omakotitalot. Maanrakennuspalvelumme täydentävät rakennuspalvelujamme ja saat samalta tekijältä rakennusprojektin monet vaiheet, jotka muuten joutuisi tilaamaan useammalta tekijältä.

Kysy tarjous paikalliselta ja osaavalta remonttipalvelulta Isossakyrössä

Jos kotisi tarvitsee hieman laittoa, tai edessä on isompi kokonainen rakennusurakka, kysy tarjous CAT KARHUlta Isossakyrössä. Urakoimme myös Haapavedellä ja lähialueilla.

remonttipavelut Cat KArhu kyltä